Tvrtka Orakon bavi se prodajom  računala i prateće opreme te tako svakom korisniku nudi cjelovitu uslugu na jednom mjestu. Bilo da želite koristiti računalo za privatne ili zahtjevnije poslovne svrhe, djelatnici našeg poduzeća pomoći će Vam u sastavljanju najoptimalnije konfiguracije za vaše potrebe.

Računala sastavljena od vrhunskih komponenti  garantiraju Vam pouzdanost i osiguravaju siguran rad, a tu je i velika ponuda prijenosnih računala po najpovoljnijim cijenama. Nudimo i svu prateću informatičku opremu renomiranih proizvođača od čega izdvajamo monitore, pisače, multifunkcionalne uređaje, digitalne fotoaparate, projektore, potrošni materijal i sve ostalo što vam je potrebno za ugodan rad, ali i zabavu.

Ponudu računala i opreme možete vidjeti u katalogu koji je pred Vama. Također možete nas posjetiti u našem prodajnom prostoru gdje ćemo Vas savjetovati u odabiru najpovoljnijeg rješenja za Vaše potrebe.

Ukoliko vaša tvrtka nema zaposlenog informatičara stojimo Vam na raspolaganju i pružamo Vam potpunu uslugu od nabavke i održavanja računalne opreme, preko instalacija operativnog i aplikativnog softvera te savjetovanja u svezi s računalima.

Banner1Spajanje(KOPIJA)Banner2Banner3